christin.jpg

Christin Kristoffersen ny seniorrådgiver hos Conow

Conow er svært stolt over å kunne presentere Christin Kristoffersen som ny Seniorrådgiver.

Christin Kristoffersen er en kjent samfunnsaktør med tung kompetanse på Arktisk samfunnsutvikling, akademia, næringsliv, klima og regional utvikling. Hun er tidligere ordfører (lokalstyreleder) og næringssjef i Longyearbyen/Svalbard fra 2011- 2015.

-Vi er stolt og glad for at Christin Kristoffersen er tilknyttet Conow. Med det utvider vi Conows geografiske nedslagsfelt, og med Kristoffersens brede erfaring og dype nettverk vil vi kunne tilby våre oppdragsgivere råd og handlingsalternativer innenfor en lang rekke nye områder, sier Rolf A. Vestvik, partner hos Conow.

Kristoffersen har erfaring som universitets- og høyskolelektor, rådgiver, samt administrativ og strategisk leder. Hun har arbeidet med internasjonalisering og strategisk utvikling innenfor akademia, inkludert ledelsesverv i Universities of the Arctic. Hun er i dag styreleder ved fakultet for idrett, reiseliv og sosialfag ved UiT, Norges arktiske universitet. Hun er også styremedlem ved Mo industripark AS og Svalbard museum.  Kristoffersen er samfunnsviter med hovedfag i pedagogikk og masteremner i strategisk, økonomisk og administrativ ledelse fra Norges arktiske universitet og Universitetet i Lund.  

Les mer om Christin Kristoffersen her